Uutiset

Paleface ja Frangén Hämeen Sanomien ja Radio Hämeen vaalipaneelien tähdiksi

Rap-artisti Paleface ja maisteri Simo Frangén ovat mukana Hämeen Sanomien ja Radio Hämeen yhteisissä vaalitilaisuuksissa huhtikuussa.

Yhteisten vaalipaneelien lisäksi Hämeen Sanomat ja Radio Häme järjestävät tulosillan Verkatehtaalla vaalipäivänä.

Kaksi vaalipaneelia
Paleface esiintyy ensimmäisessä vaalipaneelissa, joka järjestetään Verkatehtaalla juuri ennen ennakkoäänestyksen alkua tiistaina 5. huhtikuuta. Palefacen juontajaparina toimii Hämeen Sanomien päätoimittaja Pauli Uusi-Kilponen.

Frangén puolestaan kommentoi ja jututtaa yleisöä toisessa vaalitentissä perjantaina 15. huhtikuuta. Frangénin kanssa paneelin vetää Radio Hämeen päällikkö Pertti Lampinen.

Lasipiha muuttuu vaalitoriksi
Kumpaankin vaalitenttiin on pyydetty osallistuja kultakin seitsemältä Hämeen vaalipiirissä ehdokkaita asettavalta puolueelta. Puolueiden piirijärjestöt päättävät itse panelisteistaan.

Tentit järjestetään Verkatehtaan Vanaja-salissa. Lisäksi viereinen Lasipiha toimii eräänlaisena vaalitorina, jossa myös muilla ehdokkaille kuin panelisteilla on mahdollisuus esitellä itseään ja vaaliteemojaan.

Tilaisuudet radioidaan suorana Yle Radio Hämeen taajuudella. Lisäksi Hämeen Sanomat videoi vaalitilaisuudet verkossa katsottavaksi.

Verkatehdas valvoo vaali-iltana
Vaalipaneelien lisäksi Hämeen Sanomat ja Radio Häme satsaavat vaaleihin järjestämällä yhteisen tulosillan yhdessä Verkatehtaan kanssa vaalipäivänä 17. huhtikuuta.

Hämeen Isoksi Pajaksi nimettyihin valvojaisiin on kutsuttu kaikki kantahämäläiset ehdokkaat tukijoukkoineen. Radio Häme tekee paikan päältä suoraa lähetystä ja Hämeen Sanomat tuottaa verkkoon juttujen lisäksi videomateriaalia.

Vaalitulosillan isäntinä toimivat Pauli Uusi-Kilponen ja Pertti Lampinen. Lisäksi paikan päällä on tarjolla elävää musiikkia. (HäSa)

Vaalipaneelit Verkatehtaan Vanaja-salissa huhtikuun 5. ja 15. päivinä. Vaalivalvojaiset Verkatehtaalla sunnuntaina 17. huhtikuuta.