fbpx
Uutiset

Paljon pelissä SM-liigan päätöskierroksella

HPK kohtaa tänään Porin Ässät. Molemmilla joukkueilla on ottelussa panosta ja tulossa on varmasti kova taistelu alusta alkaen. Ässillä on panoksena toisen sijan säilyttäminen, kun taas HPK tappelee kynsin hampain kuuden parhaan joukkoon pääsystä. Kuuden joukkoon pääsy vaatii HPK:lta voiton Ässistä ja Jokereiden on hävittävä JYPille.

-Tämä on kauden tärkein peli ja vain voitto kelpaa. Kuuden joukkoon pääsy ei ole enää omissa käsissä, mutta kun ottaa kolme pistettä, niin ei jää ainakaan jossiteltavaa, kertasi HPK-luotsi Pasi Arvonen kerhon nettisivuilla.

HPK ja Ässät ovat kohdanneet toisensa neljästi. HPK on hoidellut kamppailuista nimiinsä kaksi. Ässät on voittanut ottelun kerran jatkoajalla ja kerran voittomaalikilpailun jälkeen.

Pelicans ja TPS ratkaisevat tänään jääkiekon SM-liigan runkosarjan päätöskierroksella, kumpi joukkueista joutuu karsintasarjaan Mestiksen voittajaa vastaan. Viimeisenä liigassa oleva Pelicans kohtaa Lukon Raumalla, kun taas pisteen lahtelaisia edellä oleva TPS saa vastaansa Bluesin Turussa.
Runkosarjan voiton on jo varmistanut JYP. Jokaisessa seitsemässä ottelussa on merkitystä runkosarjan lopullisten sijoitusten kannalta.

Menot