Uutiset

Pallo ei pomppinut Steelersin pojille

Hämeenlinnalainen Steelers ei ollut yhtä onnekas kuin Tapanilan Erä salibandyn C2-juniorien ensimmäisessä SM-loppuottelussa torstaina Helsingissä. Pallo pomppi tällä kertaa Erän hyväksi ja se voitti tiukan kamppailun maalein 5–3 (2–0, 0–2, 3–1).

Toisen kerran Steelersin ja Erän juniorit ovat vastakkain heti perjantaina Iittala-hallissa. Ottelu alkaa kello 18.30. Mestaruus on Erälle katkolla. Jos Steelers venyy kotivoittoon, mestaruus ratkeaa maanantaina Helsingissä pelattavassa kolmannessa loppuottelussa.

– Tosi tarkkaa pelaamista. Marginaalit ovat pienet. Muutaman kerran pallo pomppi nyt Erälle suotuisasti. Meillä oli tolppaa ja ylärimaa, kertoi Steelersin C2-poikien valmentaja Jani Järvinen.

– Ottelu oli erittäin hyvätasoinen, varmasti finaalin arvoinen. Mekin pelasimme hyvän ottelun. Kaiken kaikkiaan huikea tapahtuma. Vastakkain ovat tämän ikäluokan kiistatta kaksi Suomen parasta joukkuetta. Perjantaiksi meidän on löydettävä vielä lisää tossua ja energiaa ja siitä sitten viemme sarjan kolmanteen finaaliin, valmentaja jatkoi.

Steelers loi vastustajaansa enemmän maalipaikkoja. Erän maalivahti Toni Wuorenjuuri venyi 25 torjuntaan, kun Steelersin maalivahdilla Ilari Kaurtolalla oli 13 torjuntaa.

Erä sai otteluun salama-alun, kun Konsta Kupela vei joukkueensa johtoon vain 18 sekunnin pelin jälkeen. Max Seilonen teki isäntien erän toisen osuman.

Toinen erä oli samoin 2–0-lukemin Steelersin heiniä. Jose Takala (Eemeli Tikkanen) ja Eetu Kurkikangas (Viljami Kylä-Heiko) toivat hämeenlinnalaiset tasoihin.

Kolmannen erän puolivälissä Steelersille tuli kolmen takaiskun musta hetki. Markus Antervo, Seilonen ja Aleksi Räisänen veivät kotijoukkueen jo kolmen maalin päähän. Steelers teki vielä yhden, sen viimeisteli Eero Kivimäki (Oskari Niskanen). (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

24.10.2020

Fingerpori

comic