Uutiset

Pannujärvelle uusia yrittäjiä ehkä jo ensi syksynä

Pannujärven teollisuusalueen kaavoitus etenee hitaasti mutta varmasti. Hämeenlinnan kaupungin maankäytön ja ympäristön palvelujohtaja Samuli Alpin mukaan uusi kaavaluonnos on tarkoitus saada valmiiksi syksyllä.

Tuuloksen kunnanhallitus ehti päättää alueen kaavoituksen aloittamisesta jo ennen liittymistään Hämeenlinnaan. Pannujärven uuden teollisuusalueen kaavoituksen pitikin valmistua alun perin vuoden 2008 loppuun mennessä. Nyt vanha suunnitelma on jälleen otettu käyttöön, ja pysyykin suurilta osilta nykyisen luonnoksen pohjana.

Alpin mukaan hitaan kaavoitusprosessin syynä eivät kuitenkaan ole valtatie 10:een liittyvät liikennejärjestelyt.

-Pannujärven asemakaava on tehty tarkoituksella niin, että kaikki tiehankkeet ovat mahdollisia. Kaavan sisäisiä muutoksia voi tietysti tulla, toteaa Alppi.

Mitään yleisöryntäystä Pannujärven teollisuusalueelle ei ainakaan vielä ole tulossa. Muutama yrittäjä on ollut tonteista varovaisen kiinnostunut, joten tontteja halukkaille on vielä tarjolla. Alueella jo toimivan Teijo-Talot Hämeen toimitusjohtajan Olavi Hallikaisen mielestä olisi hienoa, jos Pannujärvelle saataisiin lisää yrittäjiä.

Päivän lehti

2.4.2020