Uutiset

Panssari CC kerää Parolannummelle yli 600 kilpailijaa

Metsämotoristien uuden suosikkilajin, cross countryn, suosio sen kuin vain kasvaa. Viikonvaihteessa Parolannummella ajettavaan Panssari CC -kisaan oli vappuaattoon mennessä ilmoittautunut peräti 670 kilpailijaa.

Kahden päivän kisaksi paisuneessa enduro- ja motocross -kuskien tapahtumassa päästellään tänä vuonna myös kolmipyöräisillä ajopeleillä. Viivalla nähdään nimittäin myös crossisivuvaunuja, ATV-pyöriä ja työmönkijöitä.

Cross countryn A-luokalla on toista vuotta myös SM-arvo. Kovimman luokan kahden tunnin kisaan odotetaan kauden avauslähtöön noin 90 kuskia.

Meno Parolannummen entisen lentokentän maastoissa käynnistyy lauantaina kello 9 nuorten ja naisten tunnin kisalla. B-luokan kilpailijat aloittavat kahden tunnin päristelynsä puolestaan kello 10.30. A-luokan SM-startti ja V40-luokan lähtö käynnistyy kello 13.30, ja päivän päättää kello 16 ajettava V50-, V60- ja classic-luokkien lähtö.

Sunnuntaina panssariurilla ensimmäisenä möyryävät kello 9 alkaen sivuvaunut, ATV:t ja työmönkkärit. Kello 11.30 ja 14.15 ajetaan harrastelijoiden lähdöt.

Panssari CC:n järjestää Kangasalan Moottorikerho yhdessä enduron Suomen MM-joukkueen tukiryhmän ja puolustusvoimien kanssa. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

24.10.2020

Fingerpori

comic