Uutiset

Panssariprikaati ?avasi voitolla

Panssariprikaati aloitti voitokkaasti Turussa pelattavat jalkapalloilun sotilaiden SM-kisat. Parolannummen mustabaretit voittivat tiistaina Karjalan Prikaatin 1-0. FC Hämeenlinnassa pelaava Jukka Suhonen teki ottelun ainoan maalin.

Turnauksessa on mukana 13 joukkuetta, jotka neljässä lohkossa pelaavat yksinkertaisen sarjan, Jokaisesta lohkosta kaksi parasta pääsee jatkoon ja torstaisiin jatkopeleihin.

Ensimmäisessä lohkossa pelaavat Saaristomeren ja Suomenlahden meripuolustusalueet, Pohjois-Karjaln Prikaati ja Karjalan Lennosto, toisessa lohkossa Porin Prikaati, Uudenmaan Prikaati,ja Lapin Ilmatorjuntarykmentti, kolmannessa lohkossa Panssariprikaati, Karjalan Prikaati ja Reserviupseerikoulu sekä neljännessä lohkossa Kainuun Prikaati, Kaartin Jääkärirykmentti ja Tykistöprikaati.

Kupittaan urheilupuistossa uuden sukupolven keinonurmikentillä pelattu Panssariprikaatin ja Karjalan Prikaatin välinen ottelu oli tasainen. Panssariprikaatin joukkue oli myös varsin tasainen. Joukkueen parhaana palkittiin maalissa pelaava Tuomas Mäkinen, joka on tamperelaisen Ilveksen pelaajia. Hämeenlinnalaisia pelaajia on mukana FC Hämeenlinnasta Jukka Suhonen, Ilari Ruuth ja Tommi Puronaho sekä Härmästä Tommi Ijäs.

Tänään Panssariprikaati kohtaa Reserviupseerikoulun.

Eiliset tulokset: SLMPA-P-KPR 2-0, PORPR-UUDPR 1-1, PSPR-KARPR 1-0, KAIPR-KAARTJR 2-1 ja KARLSTO-SMMPA 0-2. (HäSa)

Päivän lehti

4.12.2020

Fingerpori

comic