Uutiset

Panssariprikaati selvisi jatkopeleihin

Panssariprikaati selvitti tiensä jatkopeleihin, kun se voitti oman lohkonsa Turussa pelattavissa jalkapalloilun sotilaiden SM-kilpailuissa. Keskiviikkona joukkue kaatoi haminalaisen Reserviupseerikoulun 3-0.

Tänään joukkue kohtaa neloslohkon kakkosen Tykistöprikaatin Niinisalosta. Jos parolaiset voittavat sen, vastaan tulee iltapäivän pelissä Uudenmaan Prikaati ja Saaristomeren meripuolustusalueen ottelusta voittaja.

Panssariprikaati paransi huomattavasti esitystään tiistain avausottelusta. Joukkue loi maalipaikkoja ja taisteli hyvin. Joukkueen kärkikaksikkona pelaava Jukka Suhonen (FC Hämeenlinna) ja Jerry Sipilä (PP-70) viimeistelivät keskiviikkoaamun maalit. Sipilä teki kaksi ja Suhonen yhden.

Joukkueen parhaimmiston muodostivat kuitenkin keskikentällä uutterasti taistelleet Niko-Pekka Hoikkala (PS-44) ja Tommi Malinen (Ilves). Reserviupseerikoulu ei nyt kovin suurta vastusta tarjonnut.

Tänään taistellaan jatkopaikoista, sillä alkulohkojen voittajat ja lohkokakkoset pääsivät jatkoon. Suomenlahden meripuolustusalue kohtaa Lapin Ilmatorjuntarykmentin, Kainuun Prikaati Karjalan Prikaatin, Saaristomeren meripuolustusalue kohtaa Uudenmaan prikaatin. Näiden otteluparien voittajat jatkavat kohti perjantaisia mitaliotteluita ja taistelua presidentti Lauri Kristian Relanderin maljasta.

Tulokset keskiviikkona: SLMPA- KARLSTO 2-0, POPR-LAPITR 1-2, PSPR-RUK 3-0, KAIPR-TYKPR 1-0, P-KARPR- SMMPA 0-2, UUDPR-LAPITR 3-0, KARPR-RUK 3-0, KAARTJR-TYKPR 0-1, SLMPA-SMMPA 1-0 ja P-KARPR-KARLSTO 1-0. (HäSa)