Uutiset

Panssariprikaatille kultaa sotilaiden SM-kisoissa

Panssariprikaatin jalkapallojoukkue nappasi kahden vuoden tauon jälkeen suomenmestaruuden sotilaiden jalkapallon SM-turnauksessa Raaseporin Tammisaaressa. Loppuottelussa joukkue kaatoi Karjalan prikaatin maalein 1–0.

Voittomaalin iski Leevi Saikkosen rangaistuspotkusta 10 minuutin pelin kohdalla. Saikkonen palkittiin myös turnauksen parhaana maalintekijänä.

Panssariprikaatin valmennuksesta vastasivat Jukka Järvinen ja Vesa-Matti Nieminen.

Nieminen oli tyytyväinen etenkin puolustuspään pelaamiseen.

– Finaali oli aika tasainen turnauksen kahden parhaan joukkueen koitos. Ensimmäisellä jaksolla hallitsimme hienokseltaan ja saimme tehtyä maalin. Toisella jaksolla Karjala painosti, mutta ei löytänyt aseita meidän puolustuksen murtamiseksi Kaikkiaan joukkue pelasi hyvin puolustuksen kautta. Päästimme koko turnauksessa vain yhden maalin ensimmäisessä ottelussa ja muissa onnistuimme pitämään oman pään nollilla. Puolustus ja maalivahti onnistuivat siis loistavasti, Nieminen summasi turnausta.

Panssariprikaatin joukkue oli koottu saapumiserien 1/15 ja 2/15 varusmiehistä. Joukkueessa oli mukana pelaajia muun muassa HAKA/HJS:n, Härmän ja ParVin riveistä. häsa

Asiasanat

Päivän lehti

4.4.2020