Uutiset

Panthersin kolmikko siirtyy Steelersiin

Riihimäkeläisestä RSS Panthersista Markus Sipronen, Timi Ahola ja Roope Grönholm siirtyvät Hämeenlinnan Steelersiin, jonka Divarin joukkueen try out-ryhmässä Ahola ja Grönholm ovat olleet mukana.

Sipronen puolestaan oli mukana elokuun alussa 1997-syntyneiden Pohjola cupissa, joka on alle 19-vuotiaiden maajoukkueen seurantatapahtuma.

Pohjola cupissa oli myös viime kevään nuorten maailmanmestari Teemu Metsälä, joka siirtyi elokuun alussa Steelersiin Tapanilan Erästä.

Sipronen, Ahola ja Grönholm ovat aiemminkin pelanneet samassa joukkueessa Metsälän sekä Ville Lastikan kanssa muun muassa loppilaisen LFT:n vuoden 2012 C1-suomenmestarijoukkueessa.

Kesän aikana Steelersin riveihin ovat siirtyneet janakkalalaisesta SC Urbansista Joni Hapuli, Christian Henriksson, Kalle Lähteenmäki, Valtteri Niemi, Mikael Tunturi sekä maalivahdit Juho Saros ja Herkko Hautaniemi.

Steelersin kakkosjoukkue aloittaa nousijana 2. divisioonassa ja viime viikonloppuna seuran B-juniorit varmistivat paikkansa alkavan kauden SM-sarjassa. HäSa

 

Asiasanat

Päivän lehti

3.4.2020