Uutiset

Parkouraaminen kehittää nuoria

Hämeen Sanomien jutussa 11.6. valotettiin parkouraamista. Juttu ilahdutti ja ihastutti!

Lapsille ja nuorille osoitettiin tunnustusta ja kannustusta avoimesti ja tehokkaasti. Uskon vakaasti, että juttu kannusti jo harrastavia taitureita jatkamaan ja uusia harrastajia etsiytymään harrasteen pariin.

Laji vaikuttaisi suurta koordinaatiokykyä, lihaskuntoa ja ketteryyttä vaativalta. Taitojen hiominen vie varmasti aikaa muilta nuoruusiässä usein opittavilta yleisiltä ajanvietteiltä, kuten ryyppäämiseltä ja rälläämiseltä.

Tarpeellinen kapinaiän paheksunnan herättäminen näyttäisi kuittaantuvan aivan itsestään, kiitos mielipidepalstalle kirjoittaneiden maksavien osakkeenomistajien.

Nuorten energian purkaminen perinteisellä tavalla päihteisiin tai nujakointiin maksanee teille ja meille muillekin huomattavasti enemmän päihdehuollon, päivystyspoliklinikan ja ennenpitkää sosiaalihuollon maksuina.

Estääkö parkouraaminen pahan kierteen? Tuskin näin voi väittää, mutta urheiluharrastus, jota parkouraaminen puhtaasti on, on tutkitusti edullista nuoren kehitykselle. Kyseiset lapset olivat jopa perustaneet yhdistyksen harrastajille! Eipä voi kuin ihailla!

Lasten ja nuorten hyvinvointi on meidän kaikkien etu! Joustavaa, ihailevaa ja mielenkiintoista kesää keskustan asukkaille!

Hyvä lapset

Päivän lehti

7.7.2020