Uutiset

Pasi Silvennoinen juoksi maastomestariksi

Riihimäen Kiista-Veikkojen Pasi Silvennoinen juoksi suomenmestariksi maastojuoksussa.

Silvennoinen oli ykkönen aikuisurheilijoiden M30-sarjassa. Riitta Rasimus oli Kiista-Veikkojen toinen mitalisti. Hän oli toinen N75-sarjan kilpailussa. Tarmon Tuula Tammisto oli samassa sarjassa pronssilla.

Hämeenlinnan Kisalla oli vankka edustus aikuisurheilijoiden sarjoissa ja tuloskin oli hyvä. Kisa juhli SM-kultaa M70-sarjan joukkuekilpailussa ja pronssia M60-sarjan joukkuekisassa.

Kultajoukkueen Viljo Kääriäinen oli henkilökohtaisessa kisassa 7:s, Jouko Koskinen 11:s ja Eero Peltola 12:s.

M60-sarjan Kisan mitalijoukkueessa juoksivat Jari Pellinen (henkilökohtaisen kilpailun 4:s), Lauri Koivuranta (M65-sarjassa 8:s) ja Seppo Nuoliaho (henkilökohtaisen kilpailun 13:s).

Tarmon aikuisurheilijoista Kirsi Levä oli N45-sarjassa 9:s, Minna Suvinen N50-sarjassa 13:s ja Kimmo levä M50-sarjassa 17;s.

Kisan Heikki Keso oli hyvässä vauhdissa M55-sarjan kilpailussa sijoituttuaan kuudenneksi.

Sunnuntaina Vöyrissä kilpailivat nuoret ja yleisten sarjojen juoksijat. Miesten 12 km:n kisassa Lammin Säkiän Ville Heikkilä juoksi seitsemänneksi. Heikkilän seurakaveri Anssi Huostila oli M22-sarjan juoksussa kahdestoista.

Janalla oli edustusta nuorten sarjoissa. Janne Niemi oli M22-sarjan yhdeksäs. Ville Laakso sijoittui kolmanneksitoista M17-sarjassa. Joukkueen Jana sai M15-sarjaan. Olli Harju (33:s), Ville Harju (48:s) ja Matias Lautamäki (63:s) juoksivat seuralleen yhdeksännen sijan. Heta Virtanen oli 47:s N15-sarjassa.

Forssan Salaman vahvasta juoksukaartista säväytti etenkin Astrid Snäll, joka juoksi N17-sarjan suomenmestariksi.

Asiasanat

Päivän lehti

5.7.2020