fbpx
Uutiset

Pätkiikö muisti?

Viime viikkoina ovat Aulangon Kylpylä Oy:n rahoitusasiat olleet lehtien palstoilla. Olen yrittänyt lukea tarkasti, mitä eri tahot ovat asiasta kertoneet, mutta mistään lausunnosta ei ole käynyt ilmi, mitä viime valtuustokaudella rahoitusjärjestelyistä ainakin osalle valtuutetuista kerrottiin.

Muistaakseni valtiolta saatava tuki ei julkisesti ollut valtuustossa esillä, mutta ainakin osaa valtuutettuja valistettiin, että valtion rahoitusta järjestyy. Asiasta olivat neuvotelleet työministeri Tarja Filatov (sd.) ja kaupunginjohtaja Tapani Hellstén. Mieleeni jäi jotenkin “oikotien” käyttäminen, mutta muutoin menettely tuntui asialliselta.

Olen tässä odotellut, puuttuuko joku nykyisistä, myös viime valtuustokaudella valtuutettuna olleista asiaan, vaan eipä ole kannanottoja näkynyt. Valikoiva muisti? Epäonnistunut junailu?

Onko asia näin vaalien alla liian tulenarka? Mutta jos Hämeenlinnan veronmaksajat joutuvat todellisuudessa “luvatun valtion rahan” maksumiehiksi, olisi asia syytä perusteellisesti selvittää ja kertoa mitä todellisuudessa tapahtui.

Haluan vastaukset sekä työministeriltä että kaupunginjohtajalta, oliko asia niin kuin muistan.

Selvitystä odottava

Hämeenlinna

Menot