Uutiset

Paukku avaa …pesiskauden …Hämeensaaressa

Hämeenlinnan Paukku järjestää ensi lauantaina Hämeensaaressa pesäpalloväelle kevätkauden avaustapahtuman kello 13–16. Ohjelmassa on keväinen päivä erilaisten taitoratojen parissa sekä 4–6 pelaajan joukkueille Hitteri-kilpailu, johon lapset ja aikuiset voivat yhdessä osallistua.

– Tervetulleita ovat kaikki vanhat, uudet ja tulevat paukkulaiset puuhailemaan yhdessä. Talvikauden jälkeen on taas mahtavaa päästä tositoimiin Siniselle laguunille. Tänä vuonna seurassamme on toimintaa selvästi enemmän kuin aiemmin, iloitsee Paukun valmennus- ja koulutusvastaava Jaana Heikkilä uuden kauden alkamisesta.

Viime vuonna perinteikäs pesäpalloseura vietti 50-vuotisjuhliaan. Nyt katseet on suunnattu vahvasti tulevaisuuteen.

Toukokuussa alkaa kesän naperopesistoiminta, joka keräsi nopeasti runsaasti ilmoittautuneita. Kaksi eri ryhmää harjoittelee kerran viikossa Hämeensaaressa kokeneiden ohjaajien johdolla.

Kesäkuun alusta lähtien 1999–2004-syntyneille järjestetään pesiskoulu Hämeenlinnan ja Hattulan alueella. Tarkat aikataulut ja ohjeet löytyvät Paukun nettisivulta.

Etelän Pesiksen aluesarjoissa Paukulla on joukkueet kaikissa nuorten ikäluokissa. Tämän viikon alusta lähtien hallikausi jäi taakse ja joukkueet ovat siirtyneet harjoittelemaan ulos. Kotikenttänä on Hämeensaaren hiekkatekonurmi. Nuorimmat ikäluokat pelaavat myös Tuomelan kentällä.

Pääosin pelikausi alkaa toukokuussa. Ensimmäisenä paukkulaisista Hämeensaaren avauskiilaan

juoksevat E-pojat, jotka avaavat kauden jo huhtikuun puolella ensi sunnuntaina kello 13 järvenpääläistä Kinnarin Pesistä vastaan. (HäSa)

 

Markku Tuominen

Asiasanat