Uutiset

Paukku ja Anni Heikkilä palkinnoille

Pesäpallon erikoisseura Hämeenlinnan Paukku oli hyvin esillä keskiviikkona Hyvinkäällä, kun Etelän Pesis palkitsi kauden parhaitaan.

Seurana Paukku palkittiin vuoden 2016 junioriseurana Etelän Pesiksen alueella.

– Mukava yllätyshän tämä oli. Paukku on tehnyt useamman vuoden pitkäjänteisesti junnutyötä ja tarjonnut matalankynnyksen mahdollisuutta lapsille harrastaa pesäpalloa naperopesiksessä ja pesiskoulussa. Kiitos kuuluu kaikille seuran toimijoille, puheenjohtaja Teemu Heikkilä korosti.

Anni Heikkilä puolestaan arvostettiin kuluneen kauden parhaaksi tyttöpelaajaksi. 17-vuotias hattulalainen urakoi naisten Ykköspesistä ja tyttöjen superpesistä Paukun väreissä ja pääsi pelaamaan myös viisi ottelua naisten superia Paukun yhteistyöseuran tamperelaisen Manse PP:n riveissä.

Ensi kaudesta Heikkilällä on sopimus Manse PP:n kanssa, mutta hän pelannee edelleen myös Paukussa tyttöjen superpesistä ja naisten Ykköspesistä.

– Olen tietysti iloinen palkinnosta. Viime kausi oli nousujohteinen, mutta parannettavaa jäi ja näihin asioihin keskityn talvikaudella erityisesti. Reenailen koulun aamureeneissä ja viikolla Hämeenlinnassa ja varsinkin keväällä sitten viikonloppuja Tampereella, Lyseon lukion urheilulinjalla opiskeleva Anni Heikkilä kertoi. HäSa

 

Asiasanat

Päivän lehti

27.10.2020

Fingerpori

comic