Uutiset

Paukku ja sade …RiiPen riesana

Hämeenlinnan Paukku jatkaa vahvaa menoaan pesäpallon miesten Maakuntasarjan kärkikamppailussa. Paukku maksoi torstai-iltana Hämeensaaren laguunilla kalavelkansa riihimäkeläiselle Riihi-Pesikselle korkojen kera. Se paukutti 2–0 (16–2, 4–0) -voittoon.

Ensimmäisen vuoroparin jälkeen tilanne oli 1–1. Sen jälkeen peli piti rankkasateen takia keskeyttää puoleksi tunniksi. Paussin jälkeisessä sisävuorossaan Paukku niittasi peräti kaksitoista juoksua.

– Riihimäkeläisille taisi tulla paha mieli sateen takia, olisivat halunneet lähteä heti kotiin, hymyili Paukun Mikael Mantila, jonka torstain saldo oli yksi lyöty ja viisi tuotua juoksua.

Paukun lyöjäjokeri Timo Niemi-Nikkola löi tällä kertaa viisi juoksua ja toi yhden. Joukkueensa ykköspalkitun Mikko Viljasen saldo oli myös hulppea 4/3. Hän pelasi myös vahvan ulkopelin kakkoskopparina. Lukkari Toni Vuorinen (1/1) ansaitsi kakkospalkinnon. Ville Peltonen puolestaan löi kaksi ja toi kolme juoksua.

– Ulkopelimme oli taas hyvää. Lyömme kyllä tarvittavat pinnat, kun ulkona onnistumme. Kokonaisuudessaankin tämä oli hyvä peli joukkueelta. Iso apu oli, kun saimme pelinjohtajaksi Marko Ruuskasen, Mantila selvitti.

Paukku jatkaa sarjaa lauantaina vierasottelussa Espoossa OtaKoppia vastaan. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

26.10.2020

Fingerpori

comic