Uutiset

Paukku päätti pesiskauden

Hämeenlinnan Paukku vietti sunnuntaina kauden päättäjäisiään, jossa seuran puheenjohtaja Teemu Heikkilä puhui tyytyväisenä menneestä pesäpallokaudesta.

– Kiitokset koko seuraväelle. Kasvun suunta jatkuu. Joukkuemäärä on lisääntynyt, aikuisten harrastepesis sekä naperopesis ja pesiskoulu ovat vetäneet uusia harrastajia mukaan. Seura on toiminut myös työllistäjänä antaen nuorille mahdollisuuden ansaita taskurahaa.

Suururakkana Paukku järjesti toisena kesänä peräkkäin Etelän Pesiksen junioreiden alueleirin ja pelikentillä oli kauden aikana mukana 13 joukkuetta.

Paukun naisjoukkue nousi Ykköspesikseen ja palkintoja pokkasivat Eveliina Vartiainen (etenijä, kärkilyöjä), Laura Surakka (lyöjä), Sanni Carlson (teho- ja tähtipelaaja) ja Sanni Järveläinen (Taistelijan malja).

C-tytöt voittivat Etelän Pesiksen aluemestaruuden ja vuoden tyttöjuniorina palkittiin Anni Heikkilä, joka urakoi myös naisten edustusjoukkueessa ja B-tyttöjen superissa ja arvostettiin vuoden lukkariksi.

– Erityisesti haluan nostaa esille naisten joukkueemme loistavan nousukauden, 20 peliä ja 20 voittoa sekä nuoren tuomarin Sanimaria Selingon, joka on viheltänyt pelejä kovissa paikoissa ja saanut hienosti valtakunnallista tunnustusta. Hänet valittiin Pesäpalloliiton vuoden nuorisotuomariksi, totesi puheenjohtaja Teemu Heikkilä.

Hän jakoi Puheenjohtajan pytyn Lasse Vartiaiselle, jolla on ollut iso rooli miesten joukkueessa sekä johtokunnassa ja taustatyössä. (HäSa)

Asiasanat