fbpx
Uutiset

Paukku taas iskussa suomensarjassa

Hämeenlinnan Paukun suomensarjajoukkue jatkoi torstaina voittokulkuaan. Pistemenetyksittä koko alkukauden pelannut Paukku kaatoi kotiottelussaan Hyvinkään jaksoin 2–0 (9–2, 4–1).

– Tänään pelasimme ensimmäistä kertaa tällä kaudella lähellä omaa tasoamme. Pelasimme kyllä hyvän pelin. Vastustaja oli laadukas ja hyvä joukkue, mutta näytimme jo sitä laatua mitä parhaimmillamme pystymme. Vieläkin on tekemistä, mutta tämä ottelu oli jo hyvää sisä- ja ulkopeliä, Paukun pelinjohtaja Mikael Mantila iloitsi.

Lotta Immonen löi yhden kunnarin ja viisi tavallista sekä toi vielä neljä juoksua. Myös Maarit Lindberg pääsi kunnarin makuun (1+1/2). Marjukka Mäkinen paukutti neljä, Oona Svärd kolme ja Eveliina Vartiainen kaksi juoksua. Yhden kerran kotiutuksessa onnistuivat Sanni Järveläinen, Minna Varis ja Terhi Mantila. Vartiainen Paukulle peräti kuusi juoksua.

– Ero repesi isoksi, mutta tällä kertaa se oli meidän vahvuuttamme. Vastustaja ei kovin monta juoksua antanut. Esimerkiksi ensimmäinen jakso ratkesi Immosen Lotan ja Lindbergin Maaritin hyviin takakentän lyönteihin. Ne olisivat menneet monesta kentästä läpi. Kärkikolmikkomme rakentaa liukuhihnalta tilanteita. Niitä on ollut joka pelissä lähes kolmekymmentä. Tänään saimme laatua myös kotiutuslyönteihin ja tässä on tulos.

Vahvasta ulkopelaamista Mantila nosti esiin joukkueen kopparit Sanni Järveläisen ja Minna Variksen.

– He pelasivat koko pelin laadukkaasti. Vastassa oli kovalyöntinen porukka ja vielä hyvä myötätuuli, Mantila kehui. HäSa

Asiasanat

Menot