Uutiset

Paukku vei…paikallistaiston

Lammin lujasta ei ollut suurta vaivaa Hämeenlinnan Paukulle pesäpallon miesten Maakuntasarjan keskiviikkoisessa paikallisottelussa Hakkalan kentällä Lammilla.

Paukku oli hyvässä iskussa ja se suorastaan tyrmäsi Lujan: 2–0 (10–0, 10–0).

– Joukkueen ulkopeli oli nyt täyttä rautaa. Vastustaja ei juuri saanut kolmostilanteita toisella jaksolla. Sisäpelimmekin saimme nyt kulkemaan. Kaikkien lyönti oli kohdallaan, kertoi Paukun peliä keskiviikkona johtanut Mikael Mantila.

Paukun lyöjäjokeri Timo Niemi-Nikkola löi seitsemän juoksua ja ansaitsi parhaan pelaajan palkinnon. Paukun kakkospalkinnon pokkasi lukkari Tony Vuorinen, joka löi yhden ja toi kaksi juoksua.

Ville Peltonen täräytti Hakkalassa kunnarin ja kolme tavallista ynnä toi kaksi juoksua. Lasse Vartiaisen saldo oli kolme lyötyä ja kaksi tuotua, Antti Väistön yksi lyöty ja neljä tuotua.

Sarjan kärkitaistossa mukana oleva Paukku jatkaa kauttaan viikon päästä torstaina kotiottelulla Riihimäen Riihi-Pesistä vastaan. Paukulla on kalavelat siinä pelissä maksettavana, sillä joukkue kärsi kauden toistaiseksi ainoan tappionsa nimenomaan Riihi-Pedsikselle Riihimäellä. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

26.10.2020

Fingerpori

comic