Uutiset

Paukulle piste Kajaanista

Hämeenlinnan Paukku ansaitsi yhden pisteen sunnuntaisesta pesäpallon naisten Ykköspesiksen ottelustaan Kajaanissa. Kajaani otti voiton supervuoroparissa. Se vei ensimmäisen jakson 6–1. Paukku otti vieraspinnan toisen jakson 3–1-voitolla. Supervuorossa Kajaani sai voittojuoksunsa vieraiden harhaheiton takia.

Teija Heiskanen löi Paukulle yhden juoksun. Kajaani lahjoitti vierailleen kaksi juoksua vapaataipalein ja yhden harhaheitolla. Tuojina kunnostautuivat kakkospalkittu Terhi Mantila, Marjukka Mäkinen, Senni Korhonen ja Outi Mäki.

Paukun ykköspalkinnon sai nuori lukkari Anni Heikkilä.

– Hän pelasi taas hyvän ottelun. Vasta 15-vuotiaan nuoren lukkarin nousu naisten peleihin on ollut mallikasta. Annin hyvän ja huonon päivän ero on tosi pieni. Hän pystyy pelaamaan hyvällä tasolla tasaisesti, kehui Paukun pelinjohtaja Toni Ojala.

Ojala oli omiinsa tyytyväinen Idän kiertueen kahdessa ottelussa.

– Puolet jaossa olleista pisteistä tuli meille. Lauantaina jätimme vastustajan ilman pistettäkään. Tämä oli minimitavoite tästä viikonlopusta. Pistekin Kajaanista on meille tärkeä, hän vakuutti.

Sunnuntain ottelun ensimmäisestä jaksosta pelinjohtaja ei oikein pitänyt.

– Silloin pelimme olin heikompaa. Annoimme vastustajalle tilanteita helposti. Pari pinnaa lahjoitimme, mutta toisaalta kyllä pinnoja tuli hyvilläkin lyönneillä. Toisella jaksolla paransimme selvästi. Tauolla kopissa päätimme, että nyt pelistä nautitaan. Supervuoro on usein onnen kauppaa. meillä oli parikin tilannetta, mutta tulosta ei tullut. Kotijoukkue sai pinnansa harhaheitolla, kun sillä oli jo kaksi paloa ja se oli selvä kolmannen palon paikka. Turha näitä on kuitenkin jäädä murehtimaan, Ojala selvitti.

Paukku pelaa Ykköspesiksessä ensimmäisen kotiottelunsa keskiviikkona kello 18, kun Hämeensaareen tulee vieraaksi Jyväskylän kakkosjoukkue. HäSa

Asiasanat

Päivän lehti

1.12.2020

Fingerpori

comic