Uutiset

Paukun B-tytöt hävisivät toisen kerran Roihulle

Hämeenlinnan Paukku pääsi kokeilemaan kotikentällään revanssia helsinkiläisestä Roihusta perjantaina pesäpallon B-tyttöjen SM-sarjassa. Paukku hävisi alemassa loppusarjassa maanantaina vieraissa Roihulle ja myös Hämeensaaressa helsinkiläiset olivat parempia jaksoin 0–2 (4–5, 3–7).

Maanantain ja perjantain ottelut etenivät hyvin samanlaisilla kaavoilla ja jaksojen juoksumäärätkin olivat lähes samat. Paukun pelinjohtaja Toni Ojala antoi jälleen vastustajalle tunnustusta.

– Tämä peli oli tasan samanlainen kuin maanantaina ja voisin melkein sanoa jälleen samat kommentit. Kaveri vaan on tuon verran parempi. Isoin ero tulee lyöntipelissä, sillä Roihulla oli mailanvarressa enemmän vastuunkantajia, Ojala arvioi.

Eniten kehitettävään Paukulla onkin juuri sisäpelissä.

– Lyöntiratkaisujen pitäisi olla erilaisia. Mutta ei tytöiltä tietysti voi odottaa, että yhdessä kaudessa kehittyisi täydelliseksi. Pitää katsoa pidemmälle ja ottaa oppia näistä peleistä, Ojala muistutti.

Paukun tehokkaimpia ottelussa olivat Anni Heikkilä (0/2), Senni Korhonen (0/2), Aino Ala-Kauhaluoma (1/1) ja Fanni Kanerva (2/0).

Paukku pelaa alemmassa loppusarjassa vielä yhden pelin maanantaina kotikentällä Mynämäkeä vastaan. Joukkueen pelit jatkuvat kuitenkin B-tyttöjen aluesarjassa vielä syyskuulle asti.

Asiasanat

Päivän lehti

3.4.2020