Uutiset

Paukun B-tytöt niukasti jatkosarjaan

Hämeenlinnan Paukun B-tytöt tekivät maanantai-iltana kovan tempun. Joukkue peittosi tyttöjen Superpesiksen alkusarjan päätöskierroksella Pöytyän 2–0 (5–1, 5–1).

Pöytyä pääsi ensimmäisenä tulostaululle, mutta Paukun neljä juoksua ensimmäisen jakson viimeisessä vuoroparissa riittivät selvään jaksovoittoon.

Toisella jaksolla Paukku aloitti vahvasti tekemällä neljä juoksua ensimmäiseen vuoropariin ja johto kesti loppuun saakka.

– Vähän lopussa pääsi kaveri painostamaan, mutta räpylät pitivät meillä tärkeissä paikoissa, pelinjohtaja Toni Ojala huokaisee.

Paukun juoksut jakaantuivat tasaisesti. Paras kotiuttaja oli kolme juoksua lyönyt Suvi Viinikanoja ja tehokkaimpia etenijöitä olivat Ida Lähde, Senni Korhonen ja Annariikka Hietala kolmella juoksullaan.

Paukun kolme pistettä riittivät nostamaan joukkueen viimeisellä mahdollisella hetkellä alkulohkon kolmen parhaan joukkoon ohi Pöytyän ja Hyvinkään, joten heillä on nyt edessään jatkosarja. Pöytyälle olisi riittänyt jaksovoitto, mutta hämeenlinnalaiset ottivat väkisin tarvitut pisteet.

– Ei siellä ole yhtään helppoa vastustajaa enää, mutta tietysti jokaista peliä lähdetään voittamaan, Ojala päättää. HäSa

Asiasanat

Päivän lehti

14.8.2020