Uutiset

Paukun naiset avasivat Ykköspesiksen voitolla

Hämeenlinnan Paukun paluu naisten Ykköspesikseen sujui onnellisten tähtien alla. Paukku avasi kauden Liperissä Viinijärven Urheilijoiden kakkosjoukkuetta vastaan ja voitti 1–0 (1–1, 4–3).

Paukku johti toista jaksoa kolmen vuoroparin jälkeen jo 4–1, mutta kotijoukkue pääsi uhkaamaan harhaheiton ja Mari Mantsisen lyönnin tuomin juoksuin. Sen pitemmälle eivät Viinijärven eväät riittäneet ja Paukun naiset saivat iloita avausvoittoa.

Paukun ykköspalkittu Marjukka Mäkinen löi kaksi juoksua. Kakkospalkinnon saaneen Terhi Mantilan saldo oli 1/2. Maija Rinnetie ja Jonna Luopa onnistuivat kerran kotiutuslyönneissään. Mantilan lisäksi tuojina kunnostautuivat Minna Varis, Sanni Järveläinen ja Eveliina Vartiainen.

– Meiltä ottelu oli ulkopelin juhlaa. Pidettiin vastustaja aika hyvin kurissa. Sisäpeli oli vähän tukkoista etenkin ensimmäisellä jaksolla. Toisella puoliskolla sekin osa-alue lähti hyvin purkautumaan, selvitti Paukun pelinjohtaja Toni Ojala.

Palkittujen Mäkisen ja Mantilan lisäksi Ojala löysi monta etenkin ulkopelin onnistujaa.

– Senni Korhonen oli jäätävä ykkösvahtina. Nuori likka pelasi varmasti yhden parhaista ulkopeleistään. Järveläisen Sannin peli takana (kolmoskoppari) oli upeaa. Lukkarin (Anni Heikkilä) onnistumisen näkee tilastoistakin, Ojala kehui.

Paukku jatkaa Itä-Suomen reissuaan ja kohtaa sunnuntaina Kajaanin.

– Mukava on linja-autossa istua 200 kilometrin matka yöpymispaikkaamme Sotkamoon, kun mukana on kamksi pistettä, Ojala naurahti. HäSa

Asiasanat

Päivän lehti

1.12.2020

Fingerpori

comic