fbpx
Uutiset

Paukun naisilla kulki Kauhavalla

Hämeenlinnan Paukku palasi väkevästi pesäpallon naisten ykköspesiksen kesätauolta. Kauhavalle Ylihärmän vieraaksi matkannut Paukku ei antanut kotijoukkueelle mahdollisuuksia, vaan otti 2–0 (3–0, 14–1) -voiton.

Paukun pelinjohtaja Toni Ojala oli tyytyväinen etenkin omiensa ulkopeliin.

– Olimme räpylässä todella hyviä. Vastustaja sai yhden pinnan, joka tuli vastustamattomalla välilyönnillä. Niille ei vain voi mitään. Muuten saimme pidettyä Ylihärmän aika vähillä tilanteillakin. Varsinkin ensimmäinen jakso oli ulkopelimme juhlaa.

Toisella jaksolla Paukku sai mailan varressa enemmän tehoja.

– Sisäpeli oli alussa vähän tukkoista. Teimme hätäisiä ratkaisuja niin pelinjohdossa kuin mailan varressakin. Toisella jaksolla ketsuppipullo aukesi hienosti. Muutimme tauolla taktiikkaakin. Alussa lähdimme viemään kovilla, mutta lyönnit menivät vastustajalle kopeiksi. Toisella veimme pienillä, teimme niillä tilanteita ja löimme pallon joko väliin tai läpi. Onnistumisia tuli kautta linjan, Ojala kertasi.

Ulkopelissä valmentajan erityiskehut sai Minna Varis.

– Senni Korhonen on juhlimassa ripille pääsyään, eikä ole meillä täällä mukana. Minna tuli sieppariksi ja pelasi loistavan pelin siihen nähden, että yleensä hän on pelannut takakentällä, Ojala hehkutti.

Marjukka Mäkinen löi yhden kunnarin ja neljä tavallista. Tuotuja hänelle kertyi kolme. Kunnarin pamautti myös Teija Heiskanen (1+1/2). Mari Koskinen onnistui kotiuttamisessa neljästi, Outi Aho ja Jonna Luopa kaksi kertaa ja Maija Rinnetie kerran.

Paukku jatkaa vieraskiertuettaan Vimpeliin. Se kohtaa Lappajärven legendaarisella Saarikentällä.

– Toivottavasti me olemme se joukkue, joka lyö palloa jokeen. Sarjataulukostakin näkee, että vastus kovenee sunnuntaina. Hyvä pitää Lappajärvenkin kuitenkin olla, jos pelaamme tällä tavalla, Ojala muistutti. Häsa

Asiasanat

Menot