fbpx
Uutiset

Paukun naisilla viiden pisteen vierasviikonloppu

Hämeenlinnan Paukun pesäpallonaiset pääsivät viikonlopun vieraskiertueeltaan kotimatkalle hyvillä mielin. Paukku otti ykköspesiksessä lauantaina 2–0-voiton jatkoksi pisteet Lappajärvestä. Sunnuntaina Paukku vei voiton supervuorossa, kun Jonna Luopa kotiutti ratkaisujuoksussa Sanni Järveläisen, ja Paukku pääsi juhlimaan 2–1 (2–1, 3–5, 1–0) -voittoa.

Vierasjoukkueen kolmen pisteen voittokaan ei ollut sunnuntaina kaukana. Paukku johti vielä ennen toisen jakson päätösvuoroa kolmella juoksulla, mutta Sanna Sorvisto löi läpi ja Lappajärvi juhli neljää juoksua. Kaksi pistettäkin kuitenkin tyydytti Paukun pelinjohtajaa Toni Ojalaa.

– Ensimmäinen jakso oli tarkkaa peliä. Oikeastaan meillä oli sama tarina kuin lauantaina eli pelasimme hyvää ulkopeliä. Toista jaksoakin hallitsimme, mutta neljännessä vuorossa vastustajalta tuli hyvä lyönti. Meillä vielä koppari vähän kompastui ja pallokin ehkä muutti hieman suuntaa. Tällaista käy välillä, kun pelataan pesäpalloa, Ojala muistutti.

Supervuorossa Paukku piti vastustajan kokonaan kolmostilanteitta. Ojala kehui etenkin Maija Rinnetietä.

– Meillä oli pelissä paljon voittavia suorituksia, mutta Rinnetie teki supervuorossa yhden pelin parhaista. Vastustaja löi kolmosrajasta suoraan jokeen, mutta Maija meni jokeen ja heitti pallon suoraan joesta penkan yli kolmospesään, jonne etenijä oli tulossa. Lappajärven peli kuivui siihen, Ojala kehui.

Paukun lyödyistä vastasivat Luopan lisäksi Marjukka Mäkinen (3), Outi Aho ja Mari Koskinen. Sanni Järveläinen kipitti kotipesään neljä kertaa. Minna Varis ja Eveliina Vartiainen toivat kumpikin yhden juoksun.

Viiden pisteen viikonloppu piti hämeenlinnalaiset sarjataulukossa hyvässä vauhdissa.

– Pysyimme kakkosen ja kolmosen vauhdissa. Kajaani on sarjassa vähän karannut. Hävisimme Lappajärvelle kotona 2–1 ja onnistuimme voittamaan samoin numeroin. Ihän hyvällä tiellä olemme tällä hetkellä, Ojala kiitteli joukkuettaan. HäSa

Asiasanat

Menot