fbpx
Uutiset

Paukun naisille …niukka tappio Raumalla

Hämeenlinnan Paukun naiset kärsivät tappion ykköspesiksen karsinnan avausottelussaan. Kotijoukkue Rauma oli hämeenlinnalaisvieraitaan parempi niukasti numeroin 2–0 (4–3, 3–2). Joukkueet kohtaavat toisen kerran sunnuntaina Hämeensaaren kentällä kello 13 alkavassa ottelussa.

– Ottelu oli varsin tasaista vääntöä kuten numerotkin osoittavat. Sunnuntaihin meillä on petrattavaa siinä, ettemme olleet ensimmäisessä jaksossa terävimmillämme ulkopelissä. Rauma sai ensimmäisen jakson pinnansa tilanteista, joista olisi normaalisti tullut palo, kertasi Paukun toinen pelinjohtaja Jari Luopa ottelua.

Toiselle jaksolle Paukku sai kiristettyä omaa ulkopeliään.

– Esitys oli pirteämpi. Toisella jaksolla meitä häiritsivät kopinnostopalot, Luopa jatkoi.

Paukun on voitettava sunnuntaina, jotta nousuhaave ykköspesikseen säilyy hengissä.

– Lähdemme sunnuntaina tekemään mitä osaamme. Väkisin ei voi pelata. Vuorokaudessa ei ehdi asioita muuttamaan, Luopa muistutti.

Paukun ykköspalkinnon pokkasi yhden juoksun lyönyt ja 86-prosenttisesti etenijöitä vaihtanut Jonna Luopa. Kolme juoksua tuonut Maarit Lindberg oli varma sekä sisällä että ulkona, ja hänet palkittiinkin vieraiden kakkospalkinnolla. Laura Surakka löi hämeenlinnalaisille kaksi juoksua. Yhden toivat Minna Varis ja Sanni Järveläinen. (HäSa)

Asiasanat

Menot