Uutiset

Paukun naisille kymppi täyteen

Hämeenlinnan Paukun naisten pesäpallojoukkue ei ole vielä tällä kaudella tappiota suomensarjassa kokenut. Lauantaina Paukku otti kymmenen peräkkäisen voittonsa kaatamalla vieraissa sarjajumbo Tampereen. Hämeenlinnalaisten voittolukemat olivat 2–0 (5–2, 13–2).

Paukun pelinjohtaja Mikael Mantila piti ottelua hankalampana kuin lopputulos näyttää.

– Voitto oli sinällään selvä, mutta missään nimessä se ei ollut helppo. Tampere, vaikka sillä onkin sarjataulukossa kokonainen yksi piste, on kotikentällään hyvä ja sitä se oli myös tänään. Saimme pelata ihan kunnon matsin, Mantila sanoi.

Varsinkin ottelun ensimmäinen jakso oli Mantilan mielestä hämeenlinnalaisille hankala.

– Hakkasimme kotiutuslyönneissä päätä seinään. Toiselle jaksolle muutimme rytmiä ja lyöntien suuntaa ja se auttoi. Ulkopelissä meillä ei ollut hätää, vaikkakin se oli pitkästä aikaa vähän lepsua. Se oli pieni negatiivinen juttu, mutta tämä oli kymmenes peräkkäinen voitto, joten tyytyväinen olen edelleen. Meillä on takana aika pitkä peliruuhka. Nyt saamme hengähtää puolitoista viikkoa ennen seuraavaa peliä, Mantila kertoi.

Paukulla oli Tampereella monta tehopelaajaa. Laura Surakka löi kunnarin ja kuusi tavallista juoksua, ja hänet palkittiinkin joukkueensa ykköspalkinnolla. Surakan kolmosrajaleikkurilla lyömä ajolähtökunnari myös ratkaisi ottelun toisen jakson. Maija Rinnetie (3 lyötyä/ 1 tuotua) ratkaisi kaksi juoksua tuoneella takakenttäpuhkaisullaan puolestaan ensimmäisen jakson. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

29.9.2020

Fingerpori

comic