Uutiset

Paukun naisille tasapeli ja tappio

Naisten Ykköspesiskausi vaikuttaa harjoitusotteluiden perusteella tasaiselta. Hämeenlinnan Paukun naisten edustusjoukkue voitti viime lauantaina lukemin 1–0 (3–0, 2–2) Kankaanpään Mailajuniorit ja kauteen valmistautuminen jatkui helatorstaina kahdella ottelulla Helsingin Roihuvuoressa, josta saldoksi tuli tasapeli ja niukka tappio.

Emäntäjoukkue Roihua vastaan peli oli kaksijakoinen. Avausjakson Paukku vei mennen tullen juoksuin 11–0, mutta toisella jaksolla osat vaihtuivat ja Roihu oli parempi 11–5. Supervuoroja Ykköspesisjoukkueiden turnauksessa ei pelattu. Paukun tehokkaimmat olivat Stina Parantainen (4/2), Anni Heikkilä (1/5) ja Mari Koskinen (4/0).

Paukku jatkoi heti perään Vaasan Mailattaria vastaan ja aurinkoisessa säässä Paukun peli ei ollut niin terävää kuin avauspelin ensimmäisellä jaksolla. Vaasa vei voiton lukemin 2–0 (2–1, 3–2). Paukun juoksut toi Heidi Vulli (0/3) ja lyöjinä olivat Jonna Luopa, Elli Kauppinen ja Outi Aho.

Paukku pelaa viimeiset harjoitusottelunsa viikonloppuna tamperelaista superpesisjoukkuetta Manse PP:tä vastaan. Lauantaina joukkueet kohtaavat Tampereella ja sunnuntaina kello 12 Hämeensaaressa. HäSa

Asiasanat

Päivän lehti

5.7.2020