Uutiset

Paukun naisille voitto ja tappio

Toukokuussa alkavaan naisten pesäpallon suomensarjaan valmistautuva Hämeenlinnan Paukku pelasi lauantaina kotiturnauksessaan voiton ja tappion. Päivän avausottelussaan Paukku hävisi Loimaalle 1–0 (3–3, 6–3), mutta toisessa ottelussa Tampere taipui hämeenlinnalaisille jaksoin 2–0 (8–6, 25–3). Kumpikin joukkue pelaa Paukun kanssa samassa suomensarjan lounaislohkossa.

Paukun pelinjohtaja Mikael Mantila oli tyytyväinen turnauksen antiin.

– Saimme taas lisää yhteisiä kokemuksia ja vietyä peliä eteenpäin. Opimme päivästä, mitkä asiat ovat pelissämme hyvällä tolalla ja mitä pitää vielä kehittää. On selvää, ettei peli ole vielä valmista ja saamme tehdä kovasti töitä ennen sarjan alkua. Alku oli nuhjuista peliä, mutta varsinkin sisäpeli löytyi, kun päivä meni pidemmälle. Ulkopelissä meillä on työmaata, Mantila summasi päivää.

Loimaa voitti vierailijoiden keskinäisessä ottelussa Tampereen ja oli turnausykkönen.

Hämeenlinnalaiset pelaavat vielä ensi viikonloppuna Hyvinkäällä turnauksen, johon osallistuvat hämeenlinnalaisten lisäksi Hyvinkää ja Ruovesi. Sen jälkeen naisten joukkueella on vielä muutama viikko kauden alkuun.

Paukun miehet pelaavat oman turnauksensa sunnuntaina. Joukkue saa Hämeensaareen vastaansa Lahden Mailaveikot ja Hyvinkään Tahkon suomensarjajoukkueen. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

29.10.2020

Fingerpori

comic