Uutiset

Paukun naisille voitto supervuorossa

Hämeenlinnan Paukun kausi naisten ykköspesiksessä jatkui voitokkaasti. Paukku haki keskiviikkona vierasvoiton Porista, kun se oli kotijoukkuetta supervuoron jälkeen parempi numeroin 1–2 (3–2, 2–4, 0–1).

Paukun pelinjohtaja Toni Ojala kehui joukkueensa pelaamista supervuorossa.

– Pori ei tainnut saada edes kolmostilannetta supervuorossa. Teimme tarvittavat palot, jonka jälkeen oma kärkemme rakensi heti palottoman ajolähtötilanteen ja Järvisen Iida löi ihan vastustamattomalla kakkosrajanäpyllä juoksun. Täytyy kyllä sanoa, että Heikkilän Anni tuli kotiin todella hyvin. Ulkopelaajalla ei ollut mitään mahdollisuutta polttaa. Peli pyöri tänään hyvin. Ne, joiden pitää tuoda juoksua, niitä myös toivat ja ne, joiden pitää lyödä, löivät. Saimme onnistumisia juuri niille pelaajille kuin haemmekin, Ojala sanoi.

Ottelun alku oli tasainen.

– Ensimmäinen jakso oli tiukkaa vääntöä puolin ja toisin. Meille tuli pari huolimattomuusvirhettä, joiden ansiosta vastustaja sai juoksuja. Sisäpeli oli vielä vähän tukkoista. Vastustajalle tuli ennenaikainen joulu avausjaksolla, sillä vähän annoimme sille jaksovoiton, Ojala kertasi.

Toinen jakso oli hämeenlinnalaisilta hyvää pelaamista.

– Pori sai kaksi juoksuaan hyvillä lyönneillä. Niistä ei voi ottaa mitään pois, eivätkä ulkopelaajat tehneet tilanteissa virheitä. Saimme toisella jaksolla omassa sisäpelissämme tilanteet jatkumaan. Meille ei tullut palon jälkeen heti toista paloa, vaan saimme pelin rullaamaan, Ojala mietti.

Omista pelaajistaan Ojala nosti esiin kolme juoksua lyöneen Stina Parantaisen.

– Ketsuppi pullo aukesi. Hänellä on ollut vähän vaikea alkukausi ja hakemista lyöntien kanssa, mutta tänään kävi hienosti keppiin.

Iida Järvinen ja Mari Koskinen löivät kaksi juoksua. Heidi Vulli toi kolme juoksua, Anni Heikkilä kaksi ja sekä Senni Korhonen että Fanni Kanerva yhden juoksun. HäSa

Asiasanat

Päivän lehti

7.7.2020