Uutiset

Paukun naisten voittoputki jatkui

Pesäpallon naisten suomensarjan lounaislohkon voittava Hämeenlinnan Paukku jatkoi vahvaa menoaan sunnuntaina Raumalla. paukku ortti jo kolmannentoista peräkkäisen voittonsa, kun se kukisti Feran 2–0 (8–7, 8–5).

Paukulta puuttui kolme runkopelaajaa ja se näkyi etenkin joukkueen ulkopelissä. Muut vastustajat eivät ole takoneet yhtä paljon juoksuja ja kolmostilanteita Paukkua vastaan tällä kaudella kuin Fera sunnuntaina.

– Ei ollut meiltä paras mahdollinen peli. Etenkin ulkopli takkusi jonkin verran. Toisaalta vastustajaakin on kehuttava. Fera pelasi hyvää sisäpeliä, selvitti Paukun pelinjohtaja Mikael Mantila.

Paukulla on jäljellä vielä yksi runkosarjan ottelu. Se vierailee ensi sunnuntaina Kankaanpäässä. Nousukarsinta alkaa seuraavana viikonloppuna ja Paukulla on siinä kotietu. Näillä näkymin ensimmäiseksi tulee vastaan joko Loimaa tai Turku.

Sanni Carlson (3/3) palkittiin Raumalla Paukun parhaana. Sanni Järveläinen (0/3) ansaitsi kakkospalkinnon. Kokeneesta kaartista esiin nousi myös Eveliina Vartiainen (2/4). Jokeri Laura Surakka iski kolme juoksua ja Minna Varis toi saman verran. Mailan varressa kotiuttamismerkintä löytyy pöytäkirjasta myös Anna Knuuttilalta (1/1), Maija Rinnetieltä (1/1), Aliisa Aakulalta (2/1), Anni Heikkilältä (1/0) ja suomensarjassa debytoineelta D-tytöltä Aino Kähköseltä (1/0). Tosin Kähköselle merkityn juoksun löi oikeasti Jenni Loikkanen. (HäSa)

Asiasanat

Menot