Uutiset

Paukun peli kulki Turussa

Hämeenlinnan Paukku päätti vierasottelunsa pesäpallon naisten ykköspesiksessä mallikkaasti. Joukkue haki Turusta täyden pistepotin, eikä jättänyt kotijoukkueelle mitään jossiteltavaa. Paukku vei ensimmäisen 7-1 ja toisen 13-3.

Hämeenlinnalaisten pelinjohtaja Toni Ojala kehui joukkueensa otteita.

-Pelasimme hyvin sekä ulko- että sisäpelissä. Ulkopelillä saimme vastustajan sisäpelin hyydytettyä aika täydellisesti. Ottelu kesti ainoastaan tunnin ja 32 minuuttia. Sekin kertoo jostain, että annoimme ensimmäisellä jaksolla vain yhden juoksun ja toisella kolme, Ojala puntaroi.

Sisäpelissään Paukku onnistui laajasti. Ykköspalkittu Katju Selkälä löi kunnarin ja kolme tavallista, joiden lisäksi hän myös toi kaksi juoksua. Maarit Lindberg niiasi vierasjoukkueen kakkospalkinnon. Hänen tehonsa olivat 1+2/4. Terhi Mantila löi ja toi kolme juoksua. Petra Jokivalli saalisti tehot 101/1.

-Sisäpelissä pelasimme samalla systeemillä kuin edellisessä ottelussa. Pystyimme tekemään tilanteet niillä pelaajilla, joilla oli tarkoituskin ja samalla kotiuttajille tuli paikkoja, Ojala kertasi.

Ojalan mukaan Turussa oli lauantaina hyvä lyöntikeli.

-Päätimme ennen ottelua, että annamme koppareille painetta ja myös onnistuimme siinä, pelinjohtaja myhäili.

Paukku päättää runkosarjan ensi lauantaina kotiottelulla helsinkiläistä Roihua vastaan. Neljänneksi runkosarjassa sijoittuvat hämeenlinnalaiset aloittavat karsintaottelunsa vieraissa keskiviikkona 10. elokuuta. Kotiottelu on vuorossa lauantaina 13. elokuuta. (HäSa)