Uutiset

Paukun seuratyölle …tunnustusta

Hämeenlinnan Paukun pesäpallotoiminta sai tunnustusta, kun Etelän Pesis palkitsi vuoden ansioituneita henkilöitä.

Paukun puheenjohtaja Teemu Heikkilä sai vuoden seura-aktiivi-palkinnon ja vuoden aktiivisimpana tuomarina palkittiin Matias Laukkanen.

Heikkilä jakoi kiitosta koko seuran toimijoille.

– Palkinnon taustalla on luonnollisesti hyvä taustatiimi. Eihän kukaan yksin voi tuollaista palkintoa saada. Eli kiitos aktiiviselle leiriväelle ja kaikille muillekin toimijoille, jotka ovat olleet tukena ja tekemässä hommia seuramme eteen. Hienoa oli myös Matiaksen palkinto, Heikkilä totesi tyytyväisenä huomionosoituksista.

Hämeenlinnan Paukku isännöi viime kesänä Etelän Pesiksen alueleiriä ja hyvin menneen turnaustapahtuman myötä myös ensi kesän alueleiri myönnettiin Paukulle.

Etelän Pesiksen kauden 2013 miespelaajaksi valittiin Pasi Kokkonen (Hyvinkään Tahko) ja naispelaajaksi Saara Suomalainen (Vihdin Pallo) sekä pelinjohtajaksi Markus Wirzenius (Tahko).

Hattulalainen Teemu Heikkilä valittiin Paukun syyskokouksessa jatkamaan puheenjohtajana myös ensi vuodeksi. Kuluneen kauden kokemuksella hän visioi tulevaa.

– Ensi kauteen pyrimme vahvistamaan toimintoja ja saamaan selkeän jatkumon naperopesiksestä aina aikuisjoukkueisiin asti.

Ensi kesänä Hämeensaaressa on tarjolla pesäpallon suomensarjaa sekä naisissa että miehissä ja lisäksi tauon jälkeen myös B-tyttöjen superpesistä laajan junioritoiminnan lisäksi. (HäSa)

Asiasanat