Uutiset

Pekolan Iskun naisille neljäs tappio

Pekolan Iskun naisjoukkue avasi salibandyn 1. divisioonan kotiottelut tuplaviikonlopulla.

Lauantaina O2-Jyväskylä oli hakenut pisteet Jukolan liikuntasalista ja sunnuntaina pisteet matkasivat Hatsinan matkassa Mikkeliin lukemin 8–1 (2–1, 2–0, 4–0).

Neljännestä tappiosta huolimatta Iskun päävalmentaja Antti Koskinen oli tyytyväinen joukkueensa taistelusta.

– Tämä oli kauden paras pelimme. Erinomaista taistelua ja aiempaan nähden selkeästi nousujohteista. Paljon hyvää oli, mutta virheitä tulee liikaa. Pelisysteemimme perustuu kovaan karvaukseen kahdella ja siinä on riskinsä. Pitää jatkossa miettiä, miten pelaamme, Koskinen totesi.

Loppunumerot mairittelivat vieraita, sillä peli oli tasaista. Tällä kertaa kokemus ratkaisi ja Iskun nousijajoukkue joutui vielä maksamaan oppirahoja. Pelirohkeus ja vauhti toivat tilanteita, mutta kostautuivat myös virheinä.

Iskulla hyvä alku …ja taisteluilme

Isku tuli peliin vahvasti ja vyörytti kolmella ketjulla hyökkäyksiä. Hatsina panosti vastaiskuihin, mutta Sara Aaltonen Iskun maalilla otti hyviä torjuntoja.

Erän puolivälissä kotijoukkueen yritys palkittiin. Aaltonen avasi heitolla laitaan Miia Salmiselle, joka jatkoi keskelle Elina Hämäläiselle ja 1–0.

Oman pään karkeasta virheestä Hatsina pääsi kuitenkin tasoittamaan ja Iskun hyvä ote katosi alivoimaan, jonka loputtua vieraat menivät 2–1-johtoon.

Iskulla oli omat paikkansa myös toisessa erässä, mutta Hatsinan Niina Ovaskainen (17 torjuntaa) oli loistavalla pelipäällä ja otti useita huippupelastuksia. Myös alivoimat kuluttivat Iskua.

Päätöserässä Isku jatkoi taisteluaan yli satapäisen yleisön edessä, mutta Hatsina naputteli maaleja ja vei lopulta selkeän voiton.

– Minulla ei ollut paras päivä, vähätteli Iskun maalivahti Sara Aaltonen omia otteitaan.

Torjuntoja kertyi 21 ja mukaan mahtui tärkeitä koppeja. Maaleille ei tällä kertaa voinut mitään.

– Olihan tämä viime kauden kärkijoukkueita ja meiltä selkeästi parempaa kuin eilen. Puolustimme ja hyökkäsimme hyvin viisikkona ja sen myötä olen ylpeä joukkueesta. Meille kolmannet erät ovat olleet vaikeita, mutta nyt kaikki jaksoivat loppuun asti, Aaltonen summasi. (HäSa)

Asiasanat