Uutiset

Pekolan Iskun tappioputki jatkuu

Pekolan Iskun pistepussi naisten salibandyn 1.divisioonassa pysyy sitkeästi suljettuna. Sunnuntaina PIsku joutui pettymään Porissa, kun FBT Karhut oli vahvempi maalein 5–1 (2–0, 2–1, 1–0).

PIsku kärsii useista loukkaantumisista ja Karhuja vastaan kokoonpanossa oli vain 12 pelaajaa. Lisäksi Krista Niemelä joutui jättämään kentän jo avauserässä polvivamman vuoksi. Valmentaja Antti Koskinen kehui joukkueettaan siitä, että se jaksoi kahdellakin ketjulla painaa hienosti koko 60 minuuttia.

– Karvasimme kovaa koko pelin ja se toimi hyvin. Saimme hyökättyä ja puolustettua hyvin viisikkoina. Loimme myös paljon maalipaikkoja, mutta ei vaan mennyt sisään. Vastustaja taas onnistui varmaan jokaisesta paikastaan, Koskinen sanoi.

PIskun ainoan osuman iski Aino Nummenpää. Syöttöpisteen sai Hanna Mäkinen. Sara Aaltonen torjui 20 kertaa ja otti kiinni myös yhden rangaistuslaukauksen. Vastustajan maalivahdille merkattiin 22 torjuntaa.

PIsku on sarjataulukossa viimeisenä ainoana ilman pisteitä. Viikonlopun peleistä pisteet olisivat olleet elintärkeitä, sillä myös Karhut ja lauantain vastus SPV ovat molemmat häntäpään joukkueita.

– Totta kai harmittaa ja olemme pettyneitä. Meidän pitää parantaa erityisesti maalintekoa ja laukausten laadukkuutta, Koskinen pohti.

PIsku pelaa seuraavan ottelunsa tiistaina 25. marraskuuta Salossa, missä vastassa on Huvinsa Kullakin. (HäSa)

Asiasanat