fbpx
Uutiset

Pelicans parempi HPK:n A:ta

HPK:n A-nuorten hyvä startti Lahden Pelicansia vastaan kuivui sunnuntaina nuorten jääkiekkoliigassa kokoon. Pelicans otti Kerhosta kotikaukalossaan lopulta voiton maalein 4–2 (2–1, 1–1, 1–0).

– Saimme todella hyvän startin ja pelasimme hyvän ensimmäisen erän, vaikka olimmekin sen jälkeen häviöllä. Meillä oli huonoa säkääkin. Ensimmäisessä Pelicans-maalissa kiekko pomppasi tuomarista ja se pääsi siitä kahdella yhtä vastaan. 2–1-johtomaali oli täysin selvä paitsio ja sen myös tuomaritarkkailija myönsi, kertasi HPK:n päävalmentaja Matti Tiilikainen epäonnista avauserää.

Ensimmäisen 20 minuutin jälkeen HPK ei ollut enää samalla tasolla.

– Yhtäkkiä meidän pelaamisemme lopahti, emmekä saaneet koneita käyntiin toiseen ja kolmanteen erään. Pyristelimme ja pinnistelimme, mutta emme päässeet tasoihin. Meille on tällä hetkellä raskainta olla vähän perässä. Olemme olleet joka pelissä maalin tai kaksi tappiolla, Tiilikainen sanoi.

Hän kaipasi kärkipelaajiltaan parempaa pelaamista.

– He tietävät sen itsekin, että parempaa pelaamista odotetaan. Tulostakin pitää tulla, päävalmentaja muistutti.

Pelicansia vastaan HPK:sta onnistuivat maalinteossa Artturi Toivola (syöttäjät Roope Yrjänen ja Miro Ruokonen) ja Eetu Tuulola (Ville-Oskari Heikkilä ja Toivola). Henri Viitala torjui HPK:n maalissa 22 laukausta.

Asiasanat

Menot