Uutiset

Pelkoa ja vaaraa

Pelkoa: Parisen kuukautta sitten olin juoksulenkillä Kaupunginpuiston kulmalla vedenpuhdistamokopin kohdalla, kun minua kohti syöksyi rotweiler-koira.

Koiran isäntä puhui kännykkään puhdistamon nurkalla ja karjaisi puhumisensa väliin: ”Osku takaisin!” Osku totteli, mutta minulla oli jo melkein ”löysät housuissa”. Osku uusi ryntäyksensä vastakkaisesta suunnasta tulevan lenkkeilijän kanssa -totteli taas isäntäänsä sentään. En malttanut olla huutamatta: ”Pidä se kiinni!” Vastaus oli tiukka ja ärtynyt: ”En pidä!”

Vaaraa 28.7. illansuussa: Olin pyöräilemässä naisystäväni kanssa Aulangon Heikkiläntietä golfkentälle päin, kun huomasin vasemmalla tien sivussa vadelmia poimimassa pari naista. Näkyi myös pieni koira. Hiljensimme vauhtia.

Yllättäen juuri kohdalla ollessa pensaasta ryntäsi irrallaan ollut toinen koira ja suoraan pyörän eteen. Hätäinen jarrutus aiheutti komean voltin eli kaaduin.

Onneksi ei sattunut mitään, mutta läheltä piti! Seurannut keskustelu oli osin painokelvotonta -hermot menivät molemmin puolin. Pitäisikö näistä esimerkkitapauksista jonkun ottaa jotakin opiksi?

Hämpänhessu

Hämeenlinna

Päivän lehti

21.10.2020

Fingerpori

comic