Uutiset

Peltomäki Golf laajensi Tiilaaksoon

Linna Golf Oy ja vantaalainen Peltomäki Golf Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka mukaan Peltomäki Golf ottaa vastuulleen Linna Golfin ja Hattula Golfin proshop-liiketoiminnan.

Yhteistyö näkyy myös golfin opetuksessa. Linna Golfin golfkoulutuksesta vastaa ensi kesästä lähtien Audi Center – Peltomäki Golf School.

-Yhteistyö tuo Hämeenlinnan Tiilaaksoon uuden kokonaisuuden, jonka avulla golftuote- ja opetustarjonta laajenee entisestään. Lisäksi tiivistynyt yhteistoiminta European Tourin kanssa tuo Linna Golfin proshopiin mielenkiintoisia European Tour -tuotteita, sanoo Linna Golfin toimitusjohtaja Petri Keskitalo.

Peltomäen golfkoulu on tarkoitettu kaiken tasoisille golfareille. Linna Golfissa vaikuttanut Reima Kaija on liittynyt opettajaryhmään ja tulee toimimaan jatkossakin Linna Golfin head prona apunaan tour-pelaaja Toni Karjalainen sekä Juha-Pekka Peltomäki. Hän on sekä ammattivalmentaja että Peltomäki Golfin toimitusjohtaja.

-Kurssi- ja opetustuotteiden lisäksi tuomme Linna Golfiin golfmailojen fittauspalvelun. Enää ei tarvitse arvailla, sopisivatko nämä mailat minulle, vaan asiakas saa faktatietoa ja PGA-ammattilaisen analyysin aiheesta, Peltomäki selvittää. (HäSa)

Mainos