Uutiset

Peltosaari sai oman Asumisklinikan

Riihimäellä Linnunradankatu 9 A:ssa avattiin tiistaina Asumisklinikka, jonka tarkoituksena on auttaa peltosaarelaisia erilaisten asumiseen liittyvien ongelmien kanssa sekä rohkaista heitä asukasaktiivisuuteen. Asuinalueella on runsaasti kaupungin vuokrataloja, ja se on kärsinyt pitkään huonosta imagosta.

– Toivomme, että Asumisklinikasta tulee peltosaarelaisille matalan kynnyksen paikka, ovi sokkeloiseen palveluverkostoon, sanoo Peltosaari-projektin projektipäällikkö Irene Väkevä-Harjula.

Klinikalla päivystää tiistaisin kello 16-20 Väkevä-Harjula ja asuntosihteeri Leena Ravantti, keskiviikkoisin samaan aikaan kaupungin vuokra-asuntoyhtiön Kotikulman Kiinteistöpalvelujen Anne Kilic ja Kim Junel. Jos apua tai tietoa ei löydy klinikan työntekijöiltä omasta takaa, ohjaavat he asiakkaan oikean henkilön pakeille.

Tulevaisuudessa Asuklinikalla päivystävät Riihimäen kaupungin edustajat mm. teknisestä toimesta ja liikuntatoimesta. Klinikka tekee yhteistyötä Peltosaaren koulun, nuorisotalon, seurakunnan ja Peltosaariseuran kanssa. (HäSa)

Päivän lehti

25.10.2020

Fingerpori

comic