fbpx
Uutiset

Penkkaritunnelma pilalle

Osallistuin juuri tämän kevään penkkareihin. Päivä alkoi mukavasti ja hauskaa oli. Nautin ajelusta ja viimeisestä koulupäivästäni täysin siemauksin ystävieni kanssa, aina siihen saakka, kun yleisön joukosta lennähti raaka kananmuna ja mäjähti suoraan minua leukaan. Ja se sattui!

Ensin ajattelin, että se oli lumipallo, mutta kun satuin hipaisemaan hiuksiani, huomasin kuinka ne olivat aivan tahmeat ja täynnä kananmunan kuoria.

Ei siinä mitään jos olisivat likaantunut vain hiukset, mutta kun pilalle meni myös 50-luvulta oleva lainatakkikin.

Leuassani komeilee myös kahden (1:n) euron kolikon kokoinen jälki ja koko vasenta leuanpuoliskoa särkee. Tämän episodin johdosta loppu ajelu meni pilalle ja samoin myös mielialani kärsi kovan kolauksen. Meni loppukin juhlatunnelma munakuorien kanssa viemäristä alas.

Pisteenä i:n päälle olisi vielä ollut, jos olisin ollut vakavasti allerginen munille (mitä en onneksi ole) ja saanut allergisen reaktion. Olisi voinut tulla traagisempikin loppu sille penkkariajelulle.

Miten sinä “hyvä munanheittelijä” olisit elänyt sen tiedon kanssa, jos olisin vaikka menehtynyt tekosi seurauksesta?! Siinä sinulle hieman ajattelemista. Toivottavasti se ei toistu, sillä silloin se en ole minä, vaan joku muu, mahdollinen allergikko.

Abi 2005

Renko

Menot