Uutiset

Pertun hulvattomille jutuille nauraa kippurassa

Subtv:llä pyörivä Big Brother on saanut kansan villiintymään. Muun muassa outokumpulainen Petri Koistinen, 25, ei tunne Big Brotherin Perttua, mutta on ihan koukussa. Hän on pannut pystyyn Pertun ensimmäiset fanisivut: Perttu fanclub, pöördismien legenda. Erityisen otettu Koistinen on Pertun lentävistä lauseista, joita hän onkin kerännyt nettiin sivukaupalla.

Mistä idea sivuihin tuli, Petri Koistinen?

-Sain idean kerätä Pertun hauskoja ”pöördismejä” SubTV:n ja Suomi24:fin foorumeilta, joille monet käyttäjät olivat keränneet Pertun lentäviä lauseita. Päätin jalostaa ideaa ja tein nettiin sivun pöördismeistä. Foorumeilla pöördismit hävisivät muuhun massaan. Sivut tein nettiin 17.09.2005, ja pikkuhiljaa laajensin sivustoa myös faniklubimaiseen suuntaan, esimerkkinä fanien tekemät Perttu aiheiset musiikit, joita fanit saavat sivustolle lähettää.

Mikä on Pertun paras pöördismi?

-”En ole paha ihminen, mutta omenat ovat elinkeinoni.”

Mikä muu kuin pöördismi on Pertun vahvuus?

-Perttu on oma itsensä ja osaa olla todella hauska ja rento tyyppi, vaikka joskus Pertulla on ”pahoja päiviä”. Perttu osaa purkaa stressinsä ulkoisesti, eikä kätke ja piilota sitä sisälleen niin kuin muut kilpailijat.

Onko nettisivujen suosio yllättänyt, kävijöitähän on ollut jo monta sataa tuhatta?

-No ehkä hieman on yllättänyt, en olisi ihan heti uskonut, että sivustolla käy paljon ihmisiä. Täytyy sanoa, että kivaahan se on, että meitä Perttu-faneja on paljon.

Kuinka ahkerasti seuraat elämää Big Brother -talossa?

-Seuraan päivittäin 24/7-palvelun kautta.

Miksi Perttu on niin hyvä, että häntä jaksaa fanittaa?

-Hauskojen juttujen ja pöördismien takia. Olen saanut nauraa kippurassa Pertun hulvattomille jutuille. Välilllä oikein pistää ihmetyttämään, mistä Perttu oikein noita juttuja keksii.

Mitä kuvittelisit, että Perttu tuumii sivuista?

-Tuohon on hyvin vaikea vastata. Luulisin, että Perttu olisi erittäin otettu, kun huomaisi että hänellä on suuri määrä faneja. Perttu ei ole nähnyt sivuja vielä, koska Big Brother -talon sääntöön kuuluu, että kilpailijat eivät tiedä ulkomaailmasta mitään.

Kuka voittaa BB:n?

-Siitä saattaa tulla tiukka kamppailu Mikan ja Pertun välillä, mutta toivoisin että Perttu voittaa, koska hän on sen ansainnut.

Jos Pertulla tulisi talossa säpinää jonkun kanssa, kuka se olisi?

-Olisin toivonut, että Kathyn kanssa olisi tullut säpinää, mutta Kathy lähti talosta. Näyttää siltä, että Perttu ei halua pilata kilpailuaan seurustelemalla läheisesti jonkun kilpailijan kanssa. Uskon että Pertulle riittää vientiä kisan jälkeen oikein urakalla naispuolisten keskuudessa.

Jos Perttu tippuu jossain vaiheessa, ketä kannatat sen jälkeen?

-Varmaankin Mikaa, mutta jaksan uskoa, että Perttu siellä sinnittelee vielä. (HäSa)

Päivän lehti

20.10.2020

Fingerpori

comic