Uutiset

Perusturvalautakunta erotettiin Riihimäellä

Koko Riihimäen perusturvalautakunta erotettiin maanantaina illalla Riihimäen kaupunginvaltuuston kokouksessa. Näin saatiin erotettua luottamuksensa menettänyt perussuomalaisten lautakuntajäsen Juhani Vuorela.

– Minä olen yhä sitä mieltä, että julkishallintoa ja virkamiehiä pitää voida arvostella, totesi puhujapönttöön puolustautumaan kiivennyt Juhani Vuorela valtuustolle.

Lautakunnasta erotetut jäsenet valittiin saman tien uuteen lautakuntakokoonpanoon, jossa Juhani Vuorela kuitenkin korvattiin perussuomalaisten Jari Mikkosella.

Värikäs näytelmä käynnistyi viime marraskuussa, kun Juhani Vuorela avautui perusturvalautakunnan istunnon jälkeen nettisivuillaan. Hän kuvasi kokouksen keskusteluja ja rikkoi suljetun kokouksen salassapitosääntöjä.

Juhani Vuorela itse katsoo arvostelleensa perusturvalautakuntaa siitä, ettei asiakkaiden valituksia käsitellä. Vuorela epäilee myös perussuomalaisena olevansa muille poliittisille puolueille uhka ja tämän vuoksi hänet on haluttu pois lautakunnasta.(HäSa)

Lisää aiheesta tiistain Hämeen Sanomissa.

Päivän lehti

25.11.2020

Fingerpori

comic