Uutiset

Pesiksen alueleiri …valtaa kentät

Kanta-Hämeen kesäkauden urheilun suurtapahtuma järjestetään ensi viikonloppuna, kun Etelän Pesiksen alueleiri pyörii perjantaista sunnuntaihin Hattulassa ja Hämeenlinnassa. Kisakeskuksena on Parolan alakoulu.

Mukaan on ilmoittautunut viitisenkymmentä D- , E- ja F-juniorijoukkuetta ja huoltojoukkojen myötä kisavieraiden määrä nousee yli tuhannen. Oman alueen lisäksi mukana ovat myös Alajärven Ankkurit, Turku-Pesis ja Jokioisten Koetus.

Pelikenttiä on varattu kuusitoista, joista yhdeksän Hattulassa ja seitsemän Hämeenlinnassa eli molemmissa kunnissa on hyvä tilaisuus seurata junioripesäpalloa kolmen päivän ajan.

Leirijohtaja Teemu Heikkilä on tyytyväinen erityisesti talkoolaisten hyvään panokseen.

– Paljon on ollut ammattitaitoista ja aktiivista väkeä valmisteluissa ja kaikilla talkooihmisillä on tärkeä rooli leirin onnistumisessa. Joukkuetavoitteesta hieman jäimme parin päällekkäisen suurleirin takia. Nyt vielä viimeinen rypistys ja sitten perjantaina vihelletään pelit käyntiin.

Leiriviikolla Hattulassa tapahtuu muutenkin, kun keskiviikosta sunnuntaihin vietetään Hattula-päiviä, keskiviikkona järjestetään iltakilpailuna suunnistuksen Hämeen aluemestaruuskilpailut ja

torstai-iltana Parolan nuorisotalolla avataan BMX-rata. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

29.10.2020

Fingerpori

comic