Uutiset

Pesisjunioreilla takana hyvä alkukausi

Kantahämäläiset ovat mukana laajalla rintamalla Etelän Pesiksen nuorten aluesarjoissa, joista osa sai kauden ensimmäisen jakson päätökseen kesäkuussa.

Janakkalan Janan D-tytöt ovat ottaneet kilpasarjassa viisi 2–0-voittoa juoksuerolla 161–26 ja johtavat sarjaa. Pelisarjassa Hämeenlinnan Paukun D-tytöt kärsivät juhannusviikolla niukan tappion sarjakakkonen Puna-Mustille jaksoin 2–0 (10–5, 10–9).

Paukun D-pojat voittivat alueleirillä mestaruuden ja myös sarjapelit ovat kulkeneet mainiosti. Kuudesta ottelusta on vain yksi tappio, eikä mikään joukkue ole tappioitta. Taistelu kärkipaikasta jatkuu heti juhannuksen jälkeen Hyvinkään Tahkoa vastaan.

D-junioreilla on juhannuksen jälkeen pelikierros ja sitten sarjapeleistä on kuukauden tauko. Välissä pelataan valtakunnallinen Suurleiri Kempeleessä.

E-tytöissä alkusarjat on pelattu ja sekä Jana että Paukku Star olivat lohkoissaan kakkosia ja etenevät ylempään jatkosarjaan. Paukun E-poikien saldona on kaksi voittoa.

C-tytöissä yhteisjoukkue Jana-Paukku voitti viimeisimmässä pelissään Kinnarin Pesiksen lukemin 2–0 (11–5, 18–2) ja jatkaa heinäkuussa taistelua mitalisijoista.

Riihimäkeläinen Riihi-Pesis on mukana kahdella poikajoukkueella, joista E-pojat ovat ottaneet kahdeksasta ottelusta kuusi voittoa. Lammin Lujan kolmesta poikajoukkueesta voittoihin ovat yltäneet C-juniorit. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

26.10.2020

Fingerpori

comic