Uutiset

Pickala golfasi juniorimestariksi

Pickala Golfin ja Nordenter Golf & Country Clubin välisestä golfin juniorijoukkueiden SM-finaalista ei muodostunut mitään isompaa jännitysnäytelmää, vaikka Nordcenter kaikkensa yritti. Loppulukemat kirjattiin lopulta Pickalan eduksi 5–1.

Pronssimitalia pääsi juhlimaan Helsingin Golfklubi, joka kukisti pronssimatsissa Master Golfin 4–2.

Palkintojenjaossa Pickalan kapteeni Mika Piltz jakoi kiitosta useaan suuntaan.

– Isot kiitokset Otolle (Vanhatalo) ja Juusolle (Kahlos), jotka jaksoivat tulla auttamaan meitä ison kilpailuruuhkan keskellä. Myös tytöt tuntuvat parantavan suorituksiaan aina kaksisataa prosenttia näissä kisoissa, Piltz kiitteli pilke silmäkulmassa.

Tawast Golf pesi kilpensä

Isäntäjoukkue Tawast Golf kohtasi keskiviikon sijoitusottelussaan Tarina Golfin. Ottelusta tuli todella tiukka, joka kääntyi lopulta TawG:n voittoon lukemin 4–2. Ratkaisevan putin upotti Antti Ahava, jonka 15 metrin birdieputti 17. väylällä siirsi Tawastin tavoittamattomaan johtoon.

Kotijoukkueelle pisteitä keräsivät Oula Myllymaa, Aleksi Seppänen ja molemmat foursome-parit, joissa keskiviikkona pelasivat Petra Malin ja Ilona Rauhamäki sekä Antti Ahava ja Santtu Malin. Tappion kokivat Ville Kuronen ja Tuomas Nukari.

Järjestelyistä kehuja

Suomenmestaruustason kilpailujen järjestäminen ei ole mikään yhden miehen show, vaan taustalle vaaditaan paljon vapaaehtoisia. Tawast Golf suoriutui pienellä, mutta tehokkaalla vapaaehtoisporukalla kisoista hienosti. Kisailijatkin huomioivat saman.

– Täällä on kaikki toiminut hienosti. Pelaajat ovat tykänneet, se on pääasia, Pickalan kapteeni Piltz sanoi vielä palkintojenjaon päätteeksi.

Asiasanat

Päivän lehti

1.6.2020