Uutiset

Pieksämäki Volley saapuu HPK:n vieraaksi

Hämeenlinnan Pallokerhon naisten lentopallojoukkue jatkaa Mestaruusliigan otteluitaan kohtaamalla keskiviikkona Hämeenkaaressa Pieksämäki Volleyn. Joukkueiden syksyn ensimmäisen kohtaamisen HPK voitti selvin eräluvuin 3–0.

– Toivottavasti samanlainen meno jatkuu myös keskiviikkona. Lähdemme otteluun nälkäisellä kokoonpanolla, mutta tarkkaa kokoonpanoa emme vielä paljasta. Emme edes sitä, saammeko jo sairastuvalta kovan pisteiden tekijämme Marina Skenderin, sanoo HPK:n päävalmentaja Jukka Koskinen.

HPK pelasi edellisen ottelunsa viikko sitten Salossa LP Viestiä vastaan. Sen jälkeen joukkue on ladannut akkujaan kovaan kahden viikon ottelusumaan.

– Meillä on aika tiuhaan tahtiin edessä viisi liigapeliä. Olemme valmistautuneet tulevaan huolellisesti, mutta malttaneet myös levätä. Pidimme nimittäin viikonlopun vapaata palloharjoituksista, sillä joskus pitää myös osata palautella, vaikka urheilijat eivät sitä itse aina myönnäkään, Koskinen pohtii.

Koskinen odottaa keskiviikon ottelusta kovaa vääntöä.

– Pieksämäellä ukrainalainen passari Olga Lezhenkina on johtanut joukkueensa peliä hyvin. Hyökkäyksessä joukkueen vaarallisemmat pelaajat ovat ukrainalainen Lena Kozyriazka ja venäläinen Julia Tokarenko. Se kaksikko pitäisi saada kuriin, Koskinen suunnittelee.

HPK:n ja Pieksämäki Volleyn liigataisto käynnistyy Hämeenkaaressa kello 18.30. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

30.11.2020

Fingerpori

comic