Uutiset

Pienkone putosi Pirkkalan kentällä – Vasta maanantaina uutisoitiin pienkoneen kohtalokkaasta putoamisesta Kajaanissa

STT:n tietojen mukaan lentokone on pudonnut Pirkkalassa rajusti nokalleen ilmeisesti laskeutumisen yhteydessä. Vasta sunnuntaina Kajaanissa pienkone teki pakkolaskun ja pyörähti nokan kautta ympäri pehmeällä pellolla – lentäjä menehtyi.
Navetta ja kaksi piharakennusta tuhoutuivat tulipalossa Kaikuniementiellä Padasjoella maanantain ja tiistain välisenä yönä.
Navetta ja kaksi piharakennusta tuhoutuivat tulipalossa Kaikuniementiellä Padasjoella maanantain ja tiistain välisenä yönä.

Pienkone on pudonnut maahan Tampere-Pirkkalan lentoasemalla, kertoo STT. Sen mukaan Pirkanmaan pelastuslaitos sai ilmoituksen suuresta ilmaliikenneonnettomuudesta hieman ennen kello yhdeksää.

STT:n tietojen mukaan lentokone putosi rajusti nokalleen ilmeisesti laskeutumisen yhteydessä. Henkilövahingoista ei ole vielä varmuutta.

Pelastuslaitoksen mukaan pienkone on joutunut lento-onnettomuuteen, ja pelastustyöt ovat kesken. Paikalla on 19 pelastuslaitoksen yksikköä. Pelastuslaitos kertoo antavansa lisätietoja kello 22.30:n jälkeen.

Kajaanissa Vuolijoella pienkoneen lentäjä menehtyi pakkolaskussa muutama päivä sitten sunnuntai-iltana. Monnet Sonerai II L -tyyppinen kone putosi viljapellolle.

Kainuun pelastuslaitos löysi konetta lentäneen miehen kuolleena ohjaamosta. Mies oli syntynyt vuonna 1951. Muita matkustajia koneessa ei ollut.

– Poliisi arvioi, että jälkien perusteella lentäjä oli yrittänyt pakkolaskua pellolle, mutta lentokone oli pyörähtänyt nokan kautta ympäri pehmeällä pellolla, Kainuun Sanomat kertoi tiistaina 30.7.

Päivän lehti

20.2.2020