Uutiset

Pikku hiiri teki ison kiusan

Jos osuu olemaan oikeassa paikassa oikean aikaan, pienikin eläin voi saada aikaan isoa haittaa. Tämä koettiin Thaimaan pääkaupungissa Phnom Penhissä, missä pieni hiiri onnistui katkaisemaan sähköt liki puolesta suurkaupunkia.

Hiiri sai aikaan oikosulun 40 megawatin voimalassa, joka sijaitsee pääkaupungin eteläpuolella.

– Hiiri oli vain ihmisen varpaan kokoinen, mutta se aiheutti suuren ongelman, ilmoitti voimayhtiön jakeluosaston johtaja Chea Sun Hel.

Phnom Penhin 1,3 miljoonaa asukasta joutuvat kärsimään usein sähkökatkoksista. Thaimaan hallitus on syyttänyt katkoksista yleensä teknisiä pulmia.

”Viuhahtaja” myy bikininsä maksaakseen oikeuskulut

Uudessa-Seelannissa koettiin yllättävä näky, kun nainen juoksi vähissä vaatteissa kesken rugbyottelua pelikentälle. Nyt nainen aikoo myydä päällään olleet bikinit nettihuutokaupassa, jotta hän saa rahaa edessä olevan oikeudenkäynnin kuluihin.

Nainen rynnisti Waikato-stadionin nurmelle, kun Uuden-Seelannin ja Irlannin välisestä ottelusta oli pelaamatta puolisen minuuttia. Turvamiehet ottivat 25-vuotiaan neidon pikaisesti kiinni.

Nainen sai tempustaan syytteen.

– Lopputuloksena bikinini ovat myynnissä. Toivon voivani maksaa näin oikeudenkäynnin kulut. Ihmiset, jelppikää minua!, nainen vetoaa Trade Me -webbisivustolla.

”Viuhahtaja” myös kertoi, miksi hän teki tempauksensa.

– Se oli kirjoittamallani haasteiden listalla. Päämääränä on tehdä kaikki listan teot elämäni aikana.

Vieras mies tuli taloon

Vieras mies tuli taloon, osasi kirjailija Mika Waltari kertoa jo 70 vuotta sitten. Nyt Wyomingin osavaltiossa asuva nainen osaisi kertoa saman tarinan.

Eva Olson, 40, heräsi keskellä yötä siihen, että täysin tuntematon mies kipuaa hänen sänkyynsä. Mies myös ilmoitti haluavansa keskustella Olsonin kanssa.

Olson osoitti tuntemattomalle vieraalle ovea ja käski tämän häipyä mahdollisimman nopeasti. Mies totteli järjestämättä minkään sortin välikohtausta ja poistui paikalta.

Poliisi jäljitti kutsumattoman vieraan tuntomerkkien perusteella. Mies, 48. löytyi kotoaan vahvasti alkoholille lemuavana.

Vaikka Olson ei miestä tuntenutkaan, mies kertoi tuntevansa Olsonin. Hän kertoi nähneensä Olsonin – missäpä muuallakaan kuin – baarissa, jossa Eva työskentelee tarjoilijana.

Merkillisen visiittinsä Olsonin luona mies kuittasi päähänpistona käydä kylässä. Se oli kallis päähänpisto. Mies pidätettiin ja syytteitä alkaa ropista pikapuolin.

STT

Päivän lehti

9.7.2020