Uutiset

"Pikkupojasta asti unelma"

HPK:n A-nuorissa tällä kaudella hyvin onnistunut Robert Leino myhäili tyytyväisyyttään, kun seura julkisti tehneensä hyökkääjän kanssa kolmen vuoden sopimuksen.

-Liigapeleihin murtautuminen ja kunnolla pelaamaan pääseminen on iso tavoite. Minulla on ollut pikkupojasta asti unelmana päästä tänne pelaamaan ja nyt minulla on iso mahdollisuus, Leino mietti.

Leino yrittää muun A-nuorten joukkueen kanssa voittaa tiistaina Kuopiossa sarjan pronssimitalit.

-Totta kai lähdemme tiistaina voittamaan pronssia. Kotimatka lyhenee puolella, jos tulemme mitalit kaulassa kotiin, hän jutteli.

HPK aikoo nostaa edustusjoukkueen harjoitusrinkiin Leinon lisäksi myös muita A-nuorissa tällä kaudella hyvin pelanneita pelaajiaan.

-Nostamme nuoria erittäin mielellään rinkiin mukaan, mutta peliminuutit pitää ansaita. Lähinnä kysymys on siitä, miten pystymme ajamaan nuoria joukkueeseen sisään esimerkiksi pienemmillä pelimäärillä. Kolme peliä viikossa ei ole kaksikymppisille kavereille simppeli juttu palautumisineen ja valmistautumisineen. Pyrimme kuitenkin syöttämään mahdollisimman hyvin miehiä sisään. Tulevat viikot tutustun näihin kavereihin. Se on avainasia, päävalmentaja Ari-Pekka Selin sanoi.

Päivän lehti

28.11.2020

Fingerpori

comic