Uutiset

Pingviini on varastettu, joulu on jo ovella

”Joulupuu on varastettu, poliisi on ovella”, kuuluu kehnoilla huumorivalmiuksilla varustettujen teinien versio suositusta joululaulusta.

Lontoossa on kuitenkin tällä hetkellä tilanne se, että pingviinivarkaiden ovella saattaa hyvinkin olla poliisi vielä ennen joulua. Tunteettomat varkaat ovat vohkineet Lontoon eläintarhasta syyskuussa syntyneen Toga-nimisen pikkupingun.

Jos Toga ei pikaisesti löydy, se on hengenvaarassa. Parin kuukauden ikäinen pingviini kun ei vielä tule toimeen yksin.
Lontoon eläintarhan henkilökunta myös muistuttaa, että ollessaan peloissaan Toga on hanakka kaveri puremaan.

STT

Puhuva Lennon-nukke tulee keväällä kauppoihin

Ex-Beatle John Lennon saapuu keväällä kauppojen hyllyille puhuvana nukkena. Hahmon ulkonäkö on otettu 1970-luvun soolo-Lennonilta. Pituutta nukke-Lennonilla on 45 senttiä.

Lennon-nuken hölinäpaketti muodostuu yllätyksettömästi ex-Beatlen kuuluisimmista sanonnoista ja tekstipätkistä. Tarkkaa tietoa Lennon-nuken puheista ei vielä ole, mutta se voisi sanoa esimerkiksi ”The walrus was Paul” tai tokaista nukkena olemisen merkillisyyttä korostaen ”Nobody told me there’d be days like these”.

Yoko Ono ei toistaiseksi ole kommentoinut puhuvaa Lennon-nukkea millään tavalla. Lennonin lesken mielestä nuken todennäköisesti pitäisi lausahtaa lyhyesti ja ytimekkäästi ”Oh Yoko”.

STT

Päivän lehti

5.12.2020

Fingerpori

comic