fbpx
Uutiset

Pirteä HPK Tapparan vieraaksi

HPK:n viime viikonloppu oli täysosuma. Kaksi voittoa peräjälkeen JYPistä varsinaisella peliajalla oli väkevä näyttö nyky-Kerhon taisteluasenteesta. Tuplavoiton myötä Kerhon voittoputki kasvoi neljään. Tänään tuota putkea on tarkoitus jatkaa Tapparan kustannuksella.

Aaltonen lähtee ja Hämäläinen tulee
Hämeenlinnan Pallokerhon liigamiehistössä kahdeksan ottelua pelannut Nico Aaltonen palaa Porin Ässiin. HPK ei kuitenkaan jää lehdelle soittelemaan Aaltosen lähdettyä, sillä seura on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen keskushyökkääjä Ville Hämäläisen kanssa.

Hämäläinen pelasi HPK:ssa jo aiemmin tällä kaudella seitsemän ottelua ja tekee muutaman ottelun jälkeen paluun oranssimiehistöön. Hämäläinen on tuttu kasvo hämeenlinnalaisille jo aiemmilta kausilta.

-Villen kanssa sopimusta on väännetty jo jonkun aikaa. Nyt aika oli otollinen sopimukselle ja tiedän, että mies tulee mielellään takaisin tuttuun porukkaan, vakuuttaa HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpela.

Aaltosen paluu Ässiin ei tullut yllätyksenä Korpelalle.

-Tällaisiin vuokrasopimuksiin liittyy nimittäin aina yleinen käytäntö, jonka mukaan pelaajasopimuksen omistavalla seuralla on oikeus kutsua pelaaja takaisin. Hämäläisen sopimus on sen sijaan oikea pelaajasopimus, ei vuokra. Hän siis pelaa varmasti loppukauden Kerhossa, muistuttaa Korpela.

Hämäläinen liittyy välittömästi ritarijoukkueeseen ja pelaa kauden kahdeksannen HPK-ottelunsa tänään Tapparan vieraana. (HäSa)

Menot